Hyperdesk hiba- és eseménykezelő

LEÍRÁS

A rendszer többféle hiba és igény lekezelésére képes a műszaki esetektől az oktatási bejelentésekig, melynek szinte csak az adminisztrátorok szabnak határt. Bármilyen célra kialakítható a szoftverhibajegy kezelésen keresztül a könyvelő irodák egységes ügyfél kezeléséig.

A segítségével költséghatékonyan, a teljesítményt szem előtt tartva, minőségi ügyfélkapcsolati platformot lehet létrehozni úgy, hogy csak a szükséges opciók és funkciók kerülnek beépítésre.

A rendszer fejlesztése folyamatos, nincsen konkrét terméktámogatási határidő (körülbelül 5000 felhasználóig van tesztelve és 1.000.000 rekord bejelentésig VPS és fizikai szerveren egyaránt).

Active Directory támogatás, operációs rendszer független (Apache, IIS, MySQL, MSSQL) kialakítás, szerver- és eszköznyilvántartás, valós idejű natív ügyfél és kliens gép kezelés valós idejű statisztikai adatokkal, továbbá automatizálható eszkalációs modullal, valamint azonnali értesítési (Java alapú natív kliens, RSS) és üzenetküldő egységgel (minden állapotváltásról tájékoztatja a felhasználót és az szervizest). Fejlett XSS injection és önvédelemmel rendelkezik. Ezen kívül Chrome böngészőben lekezeli a beviteli mezőiben a hang alapú gépelést is (ez a funkció csak korlátozottan és béta jelleggel érhető el).

Valós idejű dolgozói jelenlét modullal lett kiegészítve, majd ezután fejlesztésre került egy látványos ügyfélszolgálati kivetítő rész is, melyen az ügyfélszolgálaton láthatóak az éppen nyitott folyamatok, valamint a dolgozók jelenlétei. Desktop operátori widget is tartozik hozzá, amely egy olyan mini alkalmazás, amely a bejelentések folyamatos monitorozására szolgál.

Napjainkban a fő terület a mobil platformok támogatása, ezért a rendszerbe natív mobil alkalmazás kezdemény is került (okosórával is diktálni lehet a beviteli mezőbe, a QR-kódok segítségével a dolgozók könnyen magukkal vihetik a bejelentést a mobiljukon, valamint akár valós idejű GPS-nyomkövetés is lehetséges). Windows Phone, Android és iOS (diktálás nem működik) rendszereken működik.

 

 

ÖSSZEGZÉS

  • Ügyfél: In4Net Kft.
  • Honlap: