KREATÍV ÖTLETEK

Napjainkban már elmondhatjuk, hogy aki nincsen jelen valamilyen formában az Interneten, az nem is létezik. Teljesen mindegy, hogy a közösségi médiák által biztosított lehetőségeket választjuk vagy egyedi arculattal rendelkező weboldalt hozunk létre, a lényeg, hogy megtaláljanak bennünket. A látogatók manapság szinte mindent az Internet segítségével keresnek és elvárják, hogy az információk gyorsan eljussanak hozzájuk. Nem szeretjük elutasítani ügyfeleink egyedi ötleteit sem, ezért ha érdemesnek és megvalósíthatónak találjuk, akkor beépítjük a kért funkciókat a weboldalba, de webes és/vagy mobiltelefonos alkalmazásként is használhatjuk őket.

WEBOLDAL ÉS WEBSHOP TERVEZÉS

 • RESZPONZÍV KIALAKÍTÁSÚ WEBOLDAL
 • KERESŐOPTIMALIZÁLT SZERKEZET
 • CONSIDER ÉS WORDPRESS TARTALOMKEZELŐK

Weboldalaink és webshopjaink mindegyike a kor elvárásainak megfelelő reszponzív grafikával készül, azaz kijelző mérettől függetlenül és információ veszteség nélkül jelennek meg az oldalak a használt eszközökön. Manapság már nem elfogadható, hogy a böngészőben a weboldalt jobbra-balra kelljen görgetni, illetve zoomolni az apró tartalom miatt.

Ebben a  felgyorsult, mobiltelefonos világban az idő kevés, egy vállalkozás ügyfeleket veszíthet, ha a látogatónak ilyen idegőrlő dolgokkal kell foglalkoznia és esetleg elveszti a tájékozódó képességét a weboldalon.

A weboldalt SEO barát szerkezetűre alakítjuk, azaz keresőoptimalizált formában tervezzük meg, így nagyobb eséllyel találják meg azok, akik valamilyen böngészős keresőt használnak a céljaik elérésének érdekében.

Ingyen biztosítjuk a Google által fejlesztett Google Analytics szolgáltatást, amely átfogó és részletes statisztikáival képet ad a weboldal működéséről, látogatottságáról. Az adatokból rengeteg következtetést lehet levonni, így az esetleges jövőbeli tervek megvalósításában kulcsszerepet játszhat, ha megfelelő módon értékeljük ki a látott információkat.

A bonyolultságtól és az igények összetettségétől függően a saját fejlesztésű Consider, illetve a széles körben elterjedt WordPress tartalomkezelők segítségével tervezünk, így a későbbiek folyamán ügyfeleink tőlünk függetlenül tudják majd a honlapot, alkalmazást karbantartani.

Első körben felmérjük az igényeket és egy ennek megfelelő tervet, vázlatot készítünk, amit az ügyfelünknek megmutatunk. A folyamatos egyeztetések során elképzelhető, hogy újabb ötletek és módosítási kérések érkeznek, ezeket mindig megpróbáljuk a megfelelő keretek között beépíteni a rendszerbe.

Amikor a megrendelőnk a keretrendszert megfelelőnek találja, akkor kezdjük el a programozási munkálatokat és a tulajdonképpeni véglegesítéseket is. Ezek miatt nagyon fontos, hogy ne a munka végén derüljenek ki elvarratlan szálak, mert előfordulhat, hogy az újabb igényeket már nem tudjuk a jóváhagyott szerkezetbe beletenni, ha az struktúrális módosításokkal jár.

Kérjük ügyfeleinket, hogy minden szöveges és képi anyagot, dokumentumot adjanak át ebben a tervezési fázisban, mert csak ezek megléte esetén tudunk megfelelő kialakítású weboldalt, applikációt készíteni. Információk teljes vagy részleges hiányában lehetetlen olyan weboldalt megvalósítani és alkalmazást fejleszteni, amit később nem kell gyökeresen áttervezni. A plusz munka miatt az erőforrásokat újra át kell csoportosítani, ami minden esetben újabb költségekkel jár, arról nem is beszélve, hogy a munkát nem fogjuk tudni a megbeszélt határidőre teljesíteni.

 

 

 

 

TÁRHELY SZOLGÁLTATÁS

 • BIZTONSÁGOS ÉS GYORS TÁRHELY
 • E-MAIL, PHPMYADMIN ÉS FTP-HOZZÁFÉRÉS

A weboldal és az adatok tárolásához tárhelyre van szükség. Egyszerűbb oldalaknál kevesebbre, összetettebb, sok képet, szöveget, videót tartalmazóknál nagyobbra. Tervezéskor meghatározásra kerül az optimális méret, ami a későbbiek folyamán dinamikusan változtatható, így nem kell aggódnia, ha kifogyna a szabad területből.

Többféle árcsomagunk közül is választhat, de egyedi megoldást is nyújtunk. Az adatok feltöltéséhez és módosításához FTP-hozzáférést biztosítunk, melyet könnyen beállíthat egy arra alkalmas kliens programban, így adatait közvetlenül is elérheti a világ bármely pontjáról.

Minden csomagunk tartalmaz:

PhpMyAdmin hozzáférést
Vírus és spam szűrést
SMTP levéltovábbítási lehetőséget
Dinamikus látogatottsági statisztikát
Időzített script futtatást
Védhető mappákat

Kérésre:

Adatbázis és fájl mentés
WebDAV hozzáférés
Programozói és konfigurálási segítség
Ingyenes CMS rendszer használat
Hozzáférés a log állományokhoz
Egyedi PHP beállítási lehetőségek

 

 

 

 

DOMAIN REGISZTRÁCIÓ

 • KÖZPONTI DOMAIN REGISZTRÁCIÓ
 • DOMAIN NEVEK KARBANTARTÁSA

A domain név az a lehetőleg rövid és könnyen megjegyezhető karaktersorozat, ami az Ön weboldalára mutat az Interneten (pl. www.vallalkozasom.hu). Ezt az azonosítót fogják majd a látogatók begépelni a böngészőbe, illetve a keresők is találatként ezt adják majd vissza. Fontos, hogy jól megválasztott név legyen, utaljon az adott weboldal tartalmára, szolgáltatási területére, hogy a keresők és a látogatók számára is könnyen beazonosítható legyen.

Bármilyen domain nevet kitalálhat, ha nem foglalt, vállaljuk a domain név központi regisztrációját akár egy órán belül, ezért Önnek nem kell külön foglalkoznia vele. Az új név alapesetben két évig érvényes, utána évenként hosszabbítani szükséges, amelyre a nyilvántartásunk alapján mindig időben felhívjuk a figyelmet.

A regisztrációs folyamat elindításához fontos tisztázni, hogy a domain név magánszemély vagy vállalkozás tulajdonába kerül-e. A megfelelő űrlap letölthető a láblécben található dokumentumok alól, melynek kitöltésében kérésre segítünk.

A kitöltött, beszkennelt nyomtatványt az esetlegesen hozzá tartozó dokumentumokkal együtt küldje vissza az e-mail címünkre. Beérkezés után ellenőrizzük az adatokat és azonnal elkezdjük a regisztrációs folyamatot, melynek befejezési ideje általában egy órán belül várható. A gyakoribb, .hu, .com, stb. domain végződésektől eltérő nevek regisztrációjánál előfordulhat, hogy plusz információkra lesz szükségünk, de eddig minden esetben megtaláltuk a megfelelő megoldást.

A ritkább domain nevek esetén eltérő díjazás kerülhet megállapításra, erre külön felhívjuk a figyelmet a regisztráció során, ezért nem érhetik Önt váratlan költségek.

Vállaljuk továbbá már létező domain nevek áthozatalát, azaz megoldható, hogy egy máshol regisztrált domain cím a továbbiakban nálunk legyen nyilvántartva. Ennek folyamata hasonló az új név regisztrálásához, de szükségessé válhat további nyomtatványok, dokumentumok megléte is.

 

 

 

 

EGYEDI SZOFTVER FEJLESZTÉS

 • WEBES ALKALMAZÁSOK FEJLESZTÉSE
 • MOBILTELEFONOS ALKALMAZÁSOK FEJLESZTÉSE

A webes alkalmazások nagy előnye, hogy a számítógépeken nem kell külön szoftvereket telepíteni annak érdekében, hogy elvégezzünk bizonyos feladatokat. Továbbá bármilyen böngésző segítségével el tudjuk érni az adatainkat és használatba vehetjük azokat. Az alkalmazás és annak adatbázisa központi webszerveren futnak, ezért az adatmentés és a frissítések is könnyen megvalósíthatóak. Ilyen rendszerek például a hibabejelentő (HelpDesk) rendszerek, az elektronikus számlázás, stb.

Bizonyos weboldalak hatékonysága tovább növelhető azáltal, ha célspecifikus mobil alkalmazás is tartozik hozzá, amit a felhasználók feltelepítenek saját eszközeikre. A kliens alkalmazás képes információkat és egyéb adatokat megosztani a tulajdonosaikkal anélkül, hogy a weboldalt böngészőben meg kellene nyitni. Ilyenek lehetnek például egy étterem asztalfoglalási és egy panzió vagy hotel időpontfoglalási rendszerei.

A webololdal hírei például közvetlenül a mobil alkalmazásban jelenhetnek meg, ezáltal egyszerűbben és gyorsabban érheti el az ügyfélköreit, partnereit, leendő vásárlóit, ha közölni szeretne valamit. Mivel lassan már mindenki rendelkezik okostelefonnal, tablettel, akiknek a száma statisztikailag folyamatosan növekszik, nem elhanyagolható szempont ezeknek a felhasználóknak a direkt módon történő megszólítása. Jelenleg Android (Google) és Windows Mobile (Microsoft) operációs rendszerekre fejlesztünk.

Ha lenne valamilyen ötlete, amit célszerű lenne egy ehhez hasonló struktúrába átültetni, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot és segítünk annak kivitelezésében.

 

 

 

 

ARCULAT TERVEZÉS

 • LOGÓ TERVEZÉS
 • CÉGES DOKUMENTUMSABLONOK TERVEZÉSE

Célszerű olyan egységes kialakításra törekedni, ami egyedivé teszi Önt a világban. Az ügyfelek és a látogatók egy hatásos és könnyen megjegyezhető logó, szín- és formavilág alapján könnyen azonosítani fogják, legyen online vagy offline (újságok, szórólapok, plakátok, stb.) formában megtalálható.

A szolgáltatás keretében segítünk Önnek megtervezni ezt az összetett arculatot, amibe beletartozik a logó tervezése, a weboldal formai kialakítása, a névjegykártya kinézete és a használandó egyéb dokumentum sablonok formátumai is (fejléces papír, matricák, stb.).

 

 

 

 

GRAFIKAI MUNKÁK

 • KÉPMANIPULÁCIÓK, VIDEÓ VÁGÁS
 • PLAKÁTOK, SZÓRÓLAPOK TERVEZÉSE

Tervezünk logókat, plakátokat, szórólapokat és egyéb olyan grafikákat is, amik utólag valamilyen termékre kerülnek rá (pl. szatyor, csomagolás, stb.). Ha szükséges, akkor elintézzük a nyomdai gyártást is, így ügyfeleinknek már csak a kész termékeket kell átvennie.

Vállalunk továbbá fotóretusálást és mindenféle képi manipulációs munkát, amelyben beletartozik maga a fotózás is (pl. termékfotózás webshop számára vagy kültéri és/vagy beltéri képek weboldalhoz).

Segédkezünk videó filmek vágásában és utólagos konvertálásában, szükség esetén filmezésben is.

 

 

 

 

FACEBOOK ÉS MÉDIA KAMPÁNY

 • KÖZÖSSÉGI MÉDIA KAMPÁNYOK
 • TV-S ÉS RÁDIÓS HIRDETÉSI LEHETŐSÉGEK

Manapság mindenki megtalálható valamilyen közösségi oldalon, ahol tartja a kapcsolatot barátokkal, rokonokkal, ismerősökkel. Jellemzően a Facebookot használjuk arra, hogy híreket, eseményeket és információkat osszunk meg egymással, illetve a hozzánk látogatókkal.

A közösségi média ereje vitathatatlan, ezért újabb lehetőség a reklámozásra. Segítünk Önnek abban, hogy kihasználhassa az ebben rejlő lehetőségeket, legyenek azok kampányok vagy hirdetési feladatok. A hatékonyságot növelve érdemes televízióban, újságban és egyéb módon is hirdetéseket feladni, aminek kivitelezésében úgyszintén a rendelkezésére állunk.

 

 

 

 

SZÁMÍTÓGÉPES KARBANTARTÁS

 • SZÁMÍTÓGÉPEK, LAPTOPOK KARBANTARTÁSA
 • SZÁMÍTÓGÉPEK, LAPTOPOK HIBAELHÁRÍTÁSA

A technológia fejlődésével számítógépes eszközeink is előbb-utóbb elavulttá válnak, egyre nehezebben használhatók bizonyos feladatok elvégzésére, szükségessé válik azok cseréje korszerűbbekre, ha a bővítésük által szerzett terljesítmény többlet nem hoz elegendő változást. Mivel gyakorlatilag állandóan online kapcsolatban vagyunk a külvilággal, a külső támadásokkal szemben is védekeznünk kell, ha nem szeretnénk, hogy adataink illetéktelenek kezébe kerüljenek.

A használat során véletlenül is összeszedhetünk az Internetről káros alkalmazásokat, amiknek jelenléte abban nyilvánul meg, hogy számítógépünk lelassul, önálló életet kezd élni (felbukkanó ablakok, stb. formájában). Ilyenkor laikusként arra gondolhatunk, hogy itt az ideje gyorsabb eszközre beruházni, holott elegendő lenne csak egy alapos tisztítást elvégezni. A szolgáltatás igénybevétele esetén vállaljuk számítógépeinek szervizelését és karbantartását, javaslatot adunk a szükséges bővítésekről, a hibás hardver elemek cseréjéről. Az elromlott egységeket egyeztetés után javítjuk, ha lehetőség van rá, akkor adatmentés segítségével az eredeti állapotot visszaállítjuk.