16
nov

Megújultunk!

szabog 0 comment

Kedves Látogatónk!

A kor elvárásainak megfelelően felújítottuk régi weboldalunkat. A megújulás új designt és tartalmi elemeket is hozott magával, ezért bízunk benne, hogy az új struktúrában könnyebben megtalálja majd a szükséges információkat, az átláthatóság és a maximális tájékoztatás volt az elsődleges célunk. Ha problémát tapasztal a weboldal betöltődésével, működésével kapcsolatban, akkor kérjük, jelezze felénk az info@in4net.hu címen. Köszönjük!

A megújulással párhuzamosan elindítottuk blogunkat is, melyben igyekszünk mindig a legfrissebb hírekkel, tesztekkel, érdekességekkel szolgálni. Ha van olyan témakör az informatika, technológia világában, amelyről szívesen olvasna, ossza meg velünk az info@in4net.hu címen és a lehetőségeinkhez mérten összeállítunk róla egy hasznos cikket.

Terveink szerint hamarosan webáruházzal is bővítjük szolgáltatásaink körét, melynek segítségével a főbb tevékenységi területeink mellett, mint a weboldal tervezés, alkalmazás fejlesztés, grafikai munkák és tárhely szolgáltatás, tovább építjük portfóliónkat.

Jó böngészést és olvasást kívánunk!