25
aug

ESET Internet Security licenc kiemelten kedvező áron!

Zoltán Anka 0 comment

Az 1 felhasználós ESET Internet Security licenc áráért 3 felhasználós ESET Internet Security licencet biztosítunk. A kedvezmény augusztus 27-től (hétfő) szeptember 17-ig (hétfő) feladott új megrendelésekre érvényes. Az akció más kedvezményekkel nem vonható össze.

A 3 felhasználós licensz akciós ára bruttó 16.500 Ft

Megrendeléseket, érdeklődéseket az info@in4net.hu email címre várjuk, ahol részletesen tájékoztatjuk a megrendelés menetéről.

Az ESET Internet Security egy komplex internetbiztonsági szoftver, amely többek között a behatolási kísérletek észlelésére és megakadályozására szolgáló Botnet elleni védelem funkcióval gondoskodik a biztonságról – online és offline módban egyaránt. A beépített vírus- és kémprogramvédelmi modulok a tűzfallal, a levélszemétszűrővel, a lopásvédelemmel és a szülői felügyelettel kiegészülve teljes körű biztonsági megoldássá teszik az ESET Internet Security szoftvert.

Vírus- és kémprogramvédelem
Proaktív módon felismeri az ismert és a még ismeretlen vírusokat, férgeket, trójaiakat, rootkiteket, és megtisztítja az érintett fájlokat. Védelmet nyújt a rejtett hátsó kapuk, letöltők, biztonsági rések, programfeltörők, hijackerek, jelszótolvajok és keyloggerek (billentyűzetfigyelők) ellen.

Összekapcsolt otthon felügyelete
Ez a funkció egy könnyen elérhető listát biztosít a csatlakoztatott, típus szerint csoportosított eszközökről (például nyomtató, router, mobileszköz stb.), így láthatja, hogy mi csatlakozik az otthoni hálózatához.

Szkript-alapú támadások elleni védelem
Proaktív védelmet nyújt a dinamikus szkript-alapú támadásokkal és a támadásra használt nem hagyományos eszközökkel szemben.

Zsarolóprogramok elleni védelem
Figyeli azoknak az alkalmazásoknak és folyamatoknak a viselkedését, amelyek megkísérlik módosítani a személyes adatait.

Látássérültek támogatása
Az ESET NOD32 Antivirus támogatja a legnépszerűbbképernyőol vasók, mint például a JAWS használatát.

Szülői felügyelet
Megakadályozza, hogy gyermekei nem megfelelő vagy káros tartalmat megjelenítő oldalakhoz férjenek hozzá.